NordNews
Avem ce spune

Marina Tauber: Nu suntem în coaliție cu nimeni. Votăm proiectele importante pentru oameni

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” nu este în coaliție cu nici o forță parlamentară. A votat și continuă să voteze toate proiectele importante, de care au nevoie cetățenii și pentru ca țara să nu între în noul an fără buget, a declarat deputatul Platformei, secretarul fracțiunii Partidul „ȘOR”, Marina Tauber, la emisiunea „Întreabă Ghețu” difuzată la TV8.

În cadrul dezbaterilor, Marina Tauber a amintit că în ultimul timp Platforma „Pentru Moldova” a votat proiecte și inițiative atât propuse de PSRM, cât și de Blocul „ACUM”, singurul criteriu fiind cât de benefice sunt acestea pentru cetățeni.

„Când am votat cu Blocul ACUM, de ce nimeni nu a spus că suntem în coaliție? Nu suntem în coaliție nici cu stânga, nici cu dreapta. Noi votăm proiectele de legi importante. Legile prioritare pentru locuitori R. Moldova”, a declarat Marina Tauber.

Ea a amintit că blocarea legilor bugetelor, așa cum fac cei de la Blocul ACUM, va afecta cetățenii și economia țării. „Nu putem intra în sărbătorile și în sezonul rece fără pensii salarii, ca oamenii să sufere din cauza luptelor politice”.

Totodată, ea a amintit că anume deputații Blocului ACUM au fost primii care au coalizat cu socialiștii, iar acum nu votează legile propuse de Guvern pentru că nu le convin, ceea ce nu este corect față de cetățeni.

Totodată, Marina Tauber a menționat că deputații Platformei „Pentru Moldova” și ai Partidului „ȘOR” sunt în Parlament pentru a găsi soluții pentru problemele cetățenilor.

„Reconstruim drumurile, organizăm acțiuni și programe pentru diasporă, mergem strict pe realizarea programului nostru în beneficiul cetățenilor: lumină, drumuri, magazine sociale”, a menționat Marina Tauber.

Amintim că deputații „Pentru Moldova” au votat mai multe proiecte importante în Parlament printre care legile bugetului, dar și inițiative sociale precum farmaciile mobile, plafonarea adaosului comercial la unele medicamente și altele.

(P) Acest articol nu reflectă politica redacțională a portalului de știri nordnews.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"