NordNews
Avem ce spune

Marina Tauber promite să repare toate străzile principale și secundare din Bălți: Noi nu lucrăm cu jumătăți de măsură

Toate drumurile din Bălți, inclusiv cele secundare, vor fi reparate, iar modernizarea infrastructurii rutiere din oraș nu va însemna doar asfaltarea străzilor, ci și amenajarea completă a teritoriilor adiacente. Declarația a fost făcută de candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al orașului Bălți, Marina Tauber, într-un live pe Facebook.

Potrivit ei, odată cu schimbarea asfaltului vor fi reparate trotuarele, vor fi iluminate trecerile pietonale, instalat iluminat public, va fi aplicat marcaj durabil și vor create piste pentru bicicliști. Toate aceste lucruri vor fi posibile, spune Tauber, după crearea întreprinderii de municipale de construcție a drumurilor.

„Ne-am obișnuit în ultimii ani să vedem cum, după ce un drum este reparat, apar probleme peste probleme. Compania care a efectuat lucrările nu și-a făcut treaba cum se cuvine și încep din nou reparațiile. Noi nu vom permite acest lucru. Întreg procesul de reparație va fi monitorizat încet-încet și Primăria va fi cea care va răspunde pentru calitatea lucrărilor. Noi nu lucrăm cu jumătăți de măsură, asta trebuie să înțelegeți, stimați bălțeni” , a declarat Marina Tauber.

Marina Tauber a mai spus că, la Orhei, echipa Partidului „ȘOR” a reparat complet toate străzile principale din oraș, iar acum este în plin proces reparația drumurilor secundare și cele din curțile de bloc.

„La Bălți, vom începe cu străzile principale, iar concomitent, vom efectua lucrări și pe cele secundare. Reparația străzilor este una dintre prioritățile noastre, pentru că niciun investitor nu va deschide niciodată o afacere într-un oraș care nu are o infrastructură bine pusă la punct”, a adăugat Marina Tauber.

Tauber i-a îndemnat pe oameni să semneze în continuare pentru programul de modernizare a orașului, propus de Partidul „ȘOR”.

„Noi ținem foarte mult la doleanțele oamenilor. Bălțenii sunt demni de un oraș îngrijit, amenajat, de care să fie mândri. Vă invit pe această cale să semnați în continuare pentru programul nostru de dezvoltare a orașului, pentru că în funcție de sfaturile și propunerile voastre, vom ști sigur care sunt prioritățile exacte”, a punctat Marina Tauber.

Acest articol nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata