NordNews
Avem ce spune

Marina Tauber, surprinsă de căldura cu care a fost primită la Bălți: Vă promit că veți redeveni stăpâni ai orașului vostru

Candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile din Bălți, Marina Tauber, s-a arătat surprinsă plăcut de căldura cu care a fost primită, după ce a luat decizia de a deveni primar al orașului. Într-un live pe pagina sa de Facebook, din această dimineață, ea a recunoscut că a avut emoții la început și că nu s-a așteptat că oamenii o vor întâmpina cu atâta bunăvoință.

Marina Tauber a vorbit despre întâlnirile pe care le-a avut, pe parcursul acestei prime săptămâni de campanie electorală, și a menționat că acestea au ajutat-o să înțeleagă mult mai bine problemele localității și preocupările oamenilor.

Ea a precizat că unul dintre subiectele sensibile la care i-au atras atenția locuitorii orașului este însușirea abuzivă a patrimoniului public și privatizările ilegale, problemă extrem de dureroasă pentru ei.

„Mă aflu în Parcul „Andrieș”, o zonă frumoasă din centrul orașului, care, desigur, poate deveni și mai frumoasă. Doar că atât aici, cât și în alte spații publice din oraș se comit abuzuri și se fac privatizări ilicite, iar oamenii sunt extrem deranjați de acest lucru. Le-am dat asigurări și vă promit și acum că printre primele lucruri pe care le voi face, când voi deveni primar, va fi să verific dosarele de înstrăinare a patrimoniului public, iar toate privatizările ilicite vor fi anulate, astfel încât terenurile și bunurile înstrăinate abuziv să revină în proprietatea municipalității. Vă garantez, dragi bălțeni, că veți redeveni stăpâni în orașul vostru”, a declarat Marina Tauber.

La alegerile locale noi din 21 noiembrie, candidatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, va figura pe poziția a 9-a în buletinul de vot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata