NordNews
Avem ce spune

Mărinimia lui Usatîii nu are margini. Primarul de Bălți i-a dăruit noului comisar de poliție un pachet de prezervative

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, i-a dăruit noului comisar interimar de Bălți, Valeriu Cojocaru o cutie cu prezervative. Darul a fost făcut în cadrul unui breafing de presă, în absența polițistului controversat, ajuns în gura presei după cazul de la Pădurea Domnească. Anume Valeriu Cojocaru a fost cel care nu a informat conducerea Ministerului Afacerilor Interne despre omorul omului de afaceri Sorin Paciu, în timpul unei vânători. Totodată, Cojocaru mai este cunoscut și pentru faptul că ar fi filat-o pe jurnalista Natalia Morari.

Онлайн. Есть несколько тем: махинации Додона и социалистов в преддверие предвыборной гонки

Онлайн. Есть несколько тем: махинации Додона и социалистов в преддверие предвыборной гонки, возвращение в органы МВД по указанию Додона одного из самых грязных полицейских в истории, очередная секретная, дорогостоящая экскурсия Додона и его свиты за рубеж.

Gepostet von Partidul Nostru – Наша Партия am Mittwoch, 26. August 2020

Astăzi, la comisariatul de poliție Bălți a fost numit în fucția de comisar interimar Valera. Cine este Valera?! Numele său este Cojocaru „, a spus Renato Usatîi.

Tot în cadrul briefingului de presă, edilul de Bălți a îndemnat oamenii să fie vigilenți în cazul în care au de-a face cu Valeriu Cojocaru. Potrivit politicianului, omul legii „este un mare ticălos”.

Îi îndemn pe toți ofițerii de poliție să ignore acest nemernic și îndemn bălțenii să sprijine acțiunea pe care o voi începe foarte curând cu sloganul „ Dodon ia-l înapoi pe Valera”. Să fie mai bine pentru el (Igor Dodon) paznic la Condrița sau să-i mureze roșiile. […] Nici la Bălți, nici în alt oraș din Moldova nu e nevoie de acest polițist”, a declarat Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, Valeriu Cojocari a fost promovat în fucția respectivă de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon cu scopul de a fila administrația locală Bălți, dar și pentru a aduna informații compromițătoare pe numele său.

Dodon urmează să întoarcă acest polițist controversat care este implicat în multe cazuri penale, doar pentru a se răfui cu mine. Valera, poți face același lucru, așa cum i-am spus deja celuilalt polițist. Nu pot spune mai multe, ne privesc și copiii acum. Poți veni la primărie, înălțimea maximă admisă pentru tine este de 90 de centimetri, strict sub masă unde poți face anumite proceduri […] Iar ca simbol al corupției tale îți fac cadou acești mici dodonei”, a rezumat primarul de Bălți.

Amintim că Valeriu Cojocaru a fost șeful Direcție nr. 5 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații. Acesta și-a dat demisia la 17 iunie a anului trecut, în aceeași zi cu fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"