NordNews
Avem ce spune

Mărțișor fără hotare: Poliția de frontieră din Republica Moldova a făcut schimb de mărțișoare cu vameșii din România

Spiritul sărbătorilor nu are hotare. Vameșii din Republica Moldova și cei din România au făcut schimb de mărțișoare la podul rutier Albița-Leușeni, informează unimedia.info.

Mărțișorul nu are graniță…

Mărțișorul nu are graniță…În spiritul bunei cooperări pe care Poliţia de Frontieră Română o are cu Poliţia de Frontieră din R. Moldova, anul acesta, la 1 Martie, pentru al treilea an consecutiv, la mijlocul podului rutier Albiţa-Leuşeni, reprezentanţi ai celor două autorităţi de frontieră s-au întâlnit pentru a saluta împreună venirea primăverii şi pentru a–şi oferi simbolic un mărţişor. În ciuda gerului aspru și vântului puternic, momentul a fost plin de tinereţe, prospeţime şi căldură, producând emoţii vii şi zâmbete calde de ambele părţi ale râului Prut.Să nu uităm că anotimpurile vin şi trec, însă fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp… Să încercăm să păstrăm veşnic în sufletul nostru PRIMĂVARA!#1martie #politiadefrontiera

Gepostet von Poliţia de Frontieră Română am Donnerstag, 1. März 2018

În ciuda gerului aspru și vântului puternic, al treilea an consecutiv, reprezentanții ai celor două autorități de frontieră s-au întâlnit pentru a saluta împreună venirea primăverii și a-și oferi simbolic un mărțișor.
„Să nu uităm că anotimpurile vin şi trec, însă fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp… Să încercăm să păstrăm veşnic în sufletul nostru PRIMĂVARA” , a venit cu un mesaj de felicitate Poliția de Frontieră a României.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata