NordNews
Avem ce spune

Medicul Dumitru Țîcu a fost demis din cauza că fiul său candidează pe lista ACUM

Tatăl lui Octavian Țîcu, Dumitru Țâcu, medic în satul Costuleni, raionul Ungheni  a fost demis din funcție la 26 decembrie 2018 din cauza că fiul său candidează pe listele Blocului Electoral “Acum”. Despre acest lucru scrie Octavian Țîcu într-o postare pe facebook

 Dumitru Țîcu lucrează de mai bine de 48 de ani medic în satul Costuleni, Ungheni. În toți acești ani: “A salvat și a dat viață la sute de oameni, iar miilor le-a alinat suferința”, după cum menționează Octavian Țîcu. De șapte ani este pensionar, dar continua să activeze la ambulatorul din sat.

A fost demis însă din cauza că fiul său, Octavian Țîcu, a acceptat să candideze din partea ACUM. Dumitru Țîcu a întâlnit  cu demnitate această eliminare obraznică, gest care l-a umplut de admirație pe fiul său: “Dar tata este eroul meu. Pentru că a acceptat cu demnitate această demisie, fără să protesteze, deoarece știe că este din cauza mea”. 

Octavian Țîcu este un istoric, politician și fost boxer profesionist din Republica Moldova, Ministru al Tineretului și Sportului din Republicii Moldova între 26 februarie – 30 mai 2013.
A făcut parte din Comisia pentru studierea și aprecierea regimului comunist totalitar din Republica Moldova, formată la 14 ianuarie 2010.
 
 

 

1 Comentariu
  1. timofei spune

    prostii
    s-a dus omul la pensie dar fiu-su a decis sa-si faca PR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"