NordNews
Avem ce spune

Medicul Reginei Marii Britanii a fost ucis în centrul Londrei

Peter Fisher, medicul homeopat al Reginei Elisabeta a II-a a fost lovit, ieri, de un camion în timp ce mergea cu bicicleta pe o stradă din centrul Londrei.
Doctorul Peter Fisher făcea parte din echipa de medici ai familiei regale de mai bine de 15 ani. Medicul homeopat care participa la „Ziua Națională de mers cu bicicleta la lucru” (National Cycle to Work Day) a fost lovit de un camion în timp ce pedala pe strada High Holborn din Londra, potrivit Mirror, citat de Libertatea.
În urma impactului, bărbatul care avea 67 de ani a murit. Peter Fisher a fost un „lider mondial” în homeopatie, director de cercetare la Royal London Hospital din Londra (RLHIM) și președintele Facultății de Homeopatie.

Peter Fisher, medicul homeopat al Reginei Elisabeta a II-a, a murit / Sursa:NHS

Poliția engleză spune că accidentul s-a petrecut în jurul orei 9:30, aproape de spitalul unde medicul lucra. Autoritățile nu au arestat deocamdată pe nimeni în acest caz, dar șoferul camionului este anchetat.
Colegii de breaslă spun despre medicul Majestății Sale, Peter Fisher, că a fost „un talent de neînlocuit”, un „uriaș” în toate domeniile în care activa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"