NordNews
Avem ce spune

„Meritam să marcăm mai mult de un gol”. Ce spune antrenorul lui Ajax despre golul anulat cu VAR

Şansele lui Ajax Amsterdam de a se califica în sferturile de finală ale UEFA Champions League s-au redus considerabil, după eşecul de pe teren propriu cu Real Madrid. Cu toate acestea, antrenorul olandezilor, Erik ten Hag, a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi, scrie digisport.ro.
„Uneori, rezultatul unei partide nu este conform cu ce am sperat sau am meritat. Împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Europa, am avut faze bune, am avut dorinţă. În plus, apărarea şi-a jucat perfect rolul în majoritatea timpului şi am dat dovadă de agresivitate în atac. Per total, eu sunt mulţumit de ce am văzut, pentru că ne-am creat destule ocazii.
Singurul punct negativ pe care pot să-l subliniez, este lipsa de eficacitate, care se plăteşte la acest nivel. Am fi meritat să înscriem mai mult de un gol. Dar fiecare mică greşeală în faţa unei echipe de acest nivel se pedepseşte”, a spus tehnicianul „lăncierilor”, citat de AFP.
Antrenorul de 49 de ani a comentat şi faza controversată de la scorul de 0-0, când echipei sale i-a fost anulat un gol, în urma consultării VAR, o premieră în istoria competiţiei.
„Eu nu pot decât să regret, pentru că am primit două explicaţii diferite de la corpul arbitral. Unul dintre ei mi-a spus că anularea golului s-a bazat pe o poziţie de offside, care nu a fost evidentă în opinia mea. Dar, în ciuda tuturor lucrurilor, vreau să-mi felicit echipa, mult prea inconstantă în ultima vreme, pentru că a arătat cea mai bună versiune a sa. Este încurajator pentru viitor”, a precizat ten Hag.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"