NordNews
Avem ce spune

Mesaj emoționant de îndemn la vot al Violetei Ivanov

Candidata Partidului „ȘOR” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, a lansat un apel emoționant de participare la vot a cetățenilor, la scrutinul de duminică. Violeta Ivanov apare într-un spot filmat la Orheiul Vechi, unul dintre cele mai simbolice locuri ale Republicii Moldova. (P)

„Mă aflu aici, la Orheiul Vechi – inima Moldovei, locul cu o încărcătură simbolică și istorică deosebită pentru noi. De aici au pornit cei mai vrednici fii ai neamului, de aici au pornit faptele bune, marcate de glorie. Aici, în Codrii Moldovei, sunt rădăcinile țării”, spune Violeta Ivanov.

În continuare, ea atrage atenția că țara este la o nouă răscruce, iar cetățenii vor decide duminică soarta țării.

În acest context, Violeta Ivanov menționează că ea și echipa sa au decis deja ce cale să urmeze Republica Moldova – calea schimbărilor și a transformărilor.

„Este o cale pavată cu proiecte de dezvoltare și cu infrastructură modernă în satele și orașele țării. Unde economia este susținută de stat, unde cetățenii, indiferent de vârstă și etnie își trăiesc viața cu demnitate. Este calea dezvoltării și a guvernării responsabile”, spune Violeta Ivanov.

La finalul mesajului său, ea îndeamnă toți cetățenii țării să participe, prin votul lor, la renașterea Moldovei.

„Vă îndemn să dăm o șansă țării noastre să renască, o șansă în numele generațiilor viitoare, o șansă pentru păstrarea istoriei, valorilor spirituale și culturale lăsate de către strămoșii noștri. Pe 1 noiembrie, vă îndemn să facem împreună istorie, să fiți cei care veți alege cea mai bună cale pentru acest frumos meleag, pentru țara noastră, pentru  Republica Moldova”, a îndemnat Violeta Ivanov cetățenii Republicii Moldova.

Amintim că Violeta Ivanov a avut pe parcursul întregii campanii un dialog deschis cu cetățenii – a avut sute de întâlniri în întreaga țară, a răspuns la întrebări pe rețelele de socializare, a participat la dezbateri electorale.

Violeta Ivanov va figura a cincea în buletinele de vot.

P.

Acest articol nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata