NordNews
Avem ce spune

Mesajul de felicitare a Ministrului Educației, Culturii și Cercetării cu ocazia „Ultimului Sunet”

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica BABUC a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, absolvenților, profesorilor și părinților  accentund importanța educării tinerii generații.
 

Dragi elevi, stimați profesori și părinți,

 tradițional, în data de 31 mai, „Ultimul sunet” ne adună și ne trezește sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în anul școlar, prin aportul dascălilor, succesele elevilor, dar și grija părinților în educarea tinerei generații.

 

Dragi elevi!

Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convinsă că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții, contribuind astfel la schimbarea în bine a societății noastre. Vă doresc o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă sper să reveniți dornici de noi cunoștințe.

 

Stimați profesori!

Aveți una din cele mai nobile și responsabile meserii, pentru că de modul în care îi educați pe elevi și le formați deprinderile de viață depinde într-o mare măsură viitorul acestora. Sunteți asemeni giuvaiergiilor care șlefuiesc diamante, de aceea aveți o misiune extrem de importantă.

 

În acest moment, când în toată țară răsună ultimul clopoțel, vă aduc sincere mulțumiri, în numele Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și al meu personal pentru dedicația și contribuția dvs. la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil și la promovarea valorilor naționale și general-umane. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii şi înțelepciunii.

 

Stimați părinți!

Vă sunt recunoscătoare pentru susținerea demersurilor noastre în îmbunătățirea calității educației. Vă îndemn să aveți încredere în eforturile pe care le depunem pentru ca școala să redevină atractivă, iar copiii dvs. să vină cu plăcere la lecții.Sunt convinsă că putem conta în continuare pe sprijinul și implicarea dvs.

 

Dragi absolvenți!

Cu toții ne dorim să trăim în prosperitate și în siguranță. O asemenea țară o putem construi doar împreună. Cred că voi sunteți nu doar viitorul, dar și prezentul acestei țări. Vă doresc, cu mare drag, să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire ale treptei de gimnaziu și de liceu.

 

Nu uitați că aveți datoria de a vă iubi și stima părinții care v-au crescut, pedagogii care v-au îndrumat și țara în care v-ați format ca personalități.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"