NordNews
Avem ce spune

Mesajul Ministrului Tudor Ulianovschi de Ziua Europei: "Vedem viitorul nostru într-o Europă puternică"

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi a adresat cetățenilor un mesaj de Ziua Europei, în care a menționat că  Moldova este plenar angajată în implementarea Acordului de Asociere cu UE.

Vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu ocazia celebrării Zilei Europei. Sunt momente speciale în care marcăm, alături de statele membre ale Uniunii Europene valorile şi unitatea care fundamentează şi ghidează idealurile familiei europene prin redescoperirea rădăcinilor noastre comune şi celebrarea diversităţii care transgresează secole şi generaţii. 
În virtutea aspiraţiilor sale europene, Republica Moldova este plenar angajată în implementarea Acordului de Asociere cu UE a cărui spirit şi literă sunt fundamentate de valorile care au stat la baza arhitecturii europene. 
Vedem viitorul nostru într-o Europă puternică, unită, solidară şi credem în capacitatea noastră de a contribui la consolidarea acesteia inclusiv prin acţiunile pe care le întreprindem pentru realizarea obiectivului integrării europene. 
La mulţi ani, Europa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"