NordNews
Avem ce spune

Mesajul ucrainenilor care refuză să plece din Kiev, în ciuda invaziei ruse: „Nu vă temeți de Putin. Lui îi este foarte frică acum”

Locuitorii Kievului stau la cozi lungi pentru a cumpăra produse esențiale, inclusiv medicamente. În ciuda greutăților, mulți oameni rămân în oraș și spun că sunt încrezători că vor supraviețui invaziei Rusiei, relatează BBC, scrie digi24.ro.

Lumea nu trebuie „să se teamă de Putin pentru că lui însuși îi este foarte frică”, este mesajul unui cuplu din Kiev.

„Mâncarea nu e o problemă, dar nu se găsesc medicamente. Sunt mulți oameni și doar un lanț de farmacii e deschis”, spune un tânăr.

„Sunt mai speriată pentru rudele mele, pentru familia mea. E greu să știi că s-ar putea să nu te mai trezești mâine, te sperie puțin. Dar cred în Ucraina, cred în poporul ucrainean”, spune o tânără.

Ea a spus că, deși mulți prieteni au plecat din oraș, ea și partenerul ei au decis să rămână. Acum au în grijă și animalele de companie ale prietenilor.

„Răul poate câștiga o bătălie, dar nu poate câștiga războiul. Niciodată. Binele învinge întotdeauna. Văd că suntem uniți, că avem sprijin de la Marea Britanie, de la NATO. Nu vă temeți de Putin. Lui îi este foarte frică acum”, spune tânărul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"