NordNews
Avem ce spune

„Metalferos” are un nou director. Acesta a fost printre șefii de la CNA, APP și RED-Nord

Andrei Ivancov este noul director interimar al S.A. „Metalferos”, după ce fosta conducere a fost eliberată în baza cererii de demisie. Noul administrator al întreprinderii a fost prezentat colectivului de către șeful Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac. 

Directorul APP a declarat că demult era necesară o schimbare și că speră ca în viitorul apropiat societatea să atingă noi performanțe.

Am siguranța că noul director interimar, care este un adevărat profesionist, va veni cu idei bune, cu un plan de dezvoltare ambițios care va crește productivitatea și prestigiul întreprinderii. Provocările sunt majore în domeniul pieței metalelor, dar atunci când există voință și pricepere, compania se dezvoltă, iar țara are doar de câștigat”, a conchis Eugeniu Cozonac.

Noul director susține că este pregătit pentru a-și depune cunoștiințele acumulate în domeniu, pentru a dezvolta și a reabilita numele întreprinderii.

Vreau ca prin munca pe care o vom face împreună, să schimbăm imaginea și percepția pe care o au oamenii despre această întreprindere. Sarcina noastră primordială, reieșind și din legislația în vigoare care presupune liberalizarea pieței metalelor, va fi stabilirea unui nou lanț de comerț”, a spus Ivancov.

Andrei Ivancov a fost, anterior, director-adjunct al CNA, după care a ocupat funcția de șef de direcție în cadrul APP, a condus SA „RED-Nord”. În ultima perioadă a fost administrator al ÎS „Nordul Hidroenergetic Costești”.

Amintim că, la mijlocul lunii octombrie, Igor Cujba și-a anunțat demisia din funcția de director al SA „Metalferos”. Acesta a condus întreprinderea de la sfârșitul anului 2019.

SA „Metalferos” a fost fondată acum aproape 70 de ani. Este o întreprindere de colectare, păstrare, prelucrare, sortare, comercializare și export a resturilor și deșeurilor de metale feroase și neferoase. Deține filiale în șase raioane ale țării și are, în total, circa 200 de angajați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"