NordNews
Avem ce spune

METEO | Vreme frumoasă astăzi și în următoarele zile

Astăzi se anunță vreme frumoasă pe întreg teritoriul țării, cu maxime de până la 23 de grade Celsius. Începutul săptămâii viitoare va fi la fel de călduros, iar începând de marți, temperatura aerului va scădea și revin ploile.

În nordul țării, cerul va fi variabil. La Bălți, Glodeni, Sîngerei, Rîșcani , Florești , și Fălești se vor înregistra până la 19 grade ziua și circa 12 grade Celsius în cursul nopții. La Ocnița , Briceni și Soroca maximile vor ajunge până la 18 grade ziua și 11 grade noaptea.

În sudul țării, în cursul zilei mercurul va urca în termometre până la 23 de grade Celsius, iar noaptea va coborî până la 16 grade.

În Chișinău vom avea parte de cer variabil și până la 20 de grade Celsius pe parcursul zilei. Noaptea, temperatura aerului va scădea până la 14 grade.

În următoarele două zile, vremea se mai încălzăște puțin. Maxima termică va fi de 23 – 25 de grade Celsius în zilele de luni și marți, în centrul și sudul țării.

În nordul țării, marți și miercuri sunt prognozate ploi, iar locuitorii din centrul și sudul țării vor avea parte de ploi miercuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"