NordNews
Avem ce spune

„Mi-ar fi plăcut să candidez la Președinția României.” Declarația făcută de Dorin Chirtoacă la CEC

„Mi-ar fi plăcut să candidez la Președinția României.” Este declarația făcută de liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, după depunerea actelor pentru înregistrarea grupului de inițiativă în vederea susținerii sale în campania pentru prezidențiale. Chirtoacă și-a explicat afirmația prin valorile unioniste pe care le promovează, scrie agora.md.

 

„Mi-ar fi plăcut să depun actele pentru a candida la Președinția României. Așa ar fi fost frumos, să fim o singură țară. Facem un efort astăzi pentru unire și împotriva lui Dodon. Suntem deja nouă pretendenți fără să apară cel pe care trebuie să-l dăm jos. Asta ar trebui să ne dea de gândit nouă tuturor. Ar trebui să fie unul singur împotriva lui Dodon. Situația ar fi perfectă dacă ne-am uni forțele cu toții și am reuși să dăm jos hoții”, a declarat Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă candidează la funcția de șef al statului din parte Mișcării Politice UNIREA.

Menționăm că, până în prezent, au mai depus actele pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă Partidul Platforma DA, Partidul Nostru, PAS, Pro Moldova și Partidul Regiunilor. De asemenea, în cursa pentru prezidențiale vrea să intre și generalul Ion Costaș, fostul ministru al Afacerilor Interne și al Apărării de la începutul anilor 90. Pentru înregistrarea în cursa prezidențială, candidații au nevoie între 15.000 și 25.000 de semnături în susținerea lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"