NordNews
Avem ce spune

Micuța din Bălți rămâne internată la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău

Starea de sănătate a fetiței de la Bălți, care a căzut în gol de la etajul opt a unui bloc de locuit la 29 aprilie, rămâne neschimbată. În urma intervenției chirurgicale la coloana vertebrală, efectuată la 1 mai, aceasta rămâne a fi în stare gravă, fiind internată în secția de reanimare a Institutului Mamei și Copilului din Chișinău.
Purtătorul de cuvânt al instituției medicale date, Maxim Cazacu, spune că fetița de numai un an și cinci luni rămâne internată în secția de reanimare. El a mai adăugat că medicii depun tot efortul pentru a îmbunătăți sănătatea micuței paciente.
„ Starea de sănătate a fetiței rămâne neschimbată. Adică ea se află în stare gravă. Deocamdată, medicii nu nu știu dacă va mai fi nevoie și de alte intervenții chirurgicale. Ea se află sub supravegherea personalului medical zi și noapte”, a precizat Maxim Cazacu
La 1 mai curent, copila a fost transportată de urgentă la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Medicii din capitală au depistat în urma examinării micuței că aceasta ar fi suferi o traumă a coloanei vertebrale, precum și alte politraumatisme.
La 29 aprilie, în jurul orei 19:10, fetița , lăsată fără supraveghere, a urcat pe pervazul unui apartament de la etajul 8, apoi s-a prăbușit în gol. Mama ei dormea. “Atât mama cât și tatăl copilului s-ar fi aflat în stare de ebrietate”, ne-a comunicat un reprezentant al poliției din Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"