NordNews
Avem ce spune

Mila Kunis și Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru ucraineni

Actrița americană cu origini ucrainene Mila Kunis și actorul american Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru a-i ajuta pe ucraineni, transmite zdg.md

Actorii și soții americani Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat o donație de 3 milioane de dolari pentru a-i ajuta pe ucraineni și intenționează să strângă alte 30 de milioane de dolari pentru a susține Flexport și Airbnb, care ajută refugiații să se cazeze în locuri noi din alte țări.

Mila Kunis este o actriță de origine ucraineană. Comentând despre ceea ce se întâmplă pe teritoriul Ucrainei, ea a spus că „nu a fost niciodată atât de mândră că este ucraineană”.

Flexport.org organizează transporturi de materiale de ajutor către locurile de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova. Airbnb.org oferă locuințe gratuite, pe termen scurt, refugiaților care fug din Ucraina. A fi alături de Ucraina înseamnă a sprijini ucrainenii”, anunță actorii.

A noua zi a războiului din Ucraina a început cu o alarmă declanșată în noaptea de joi spre vineri la centrală nucleară Zaporojie, cea mai mare de acest fel din Europa, după un bombardament al trupelor ruse. Joi trupele ruse au ajuns în centrul portului ucrainean Herson, prima realizare majoră a invaziei declanșate joia trecută, iar în capitala Kiev și în alte orașe mari, forțele de ocupație au continuat bombardamentele nimicitoare.

Duminică, 27 februarie, Vladmir Putin a anunțat că își pune forțele nucleare în stare de alertă, iar într-o decizie fără precedent, Uniunea Europeană a decis să trimită arme Ucrainei. Pe de altă parte, Rusia a recunoscut, pentru prima dată de la debutul invaziei, că a înregistrat pierderi în Ucraina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"