NordNews
Avem ce spune

Militarii Armatei Naționale vor fi asigurați cu hrană caldă

Militarii din Armata Națională care lucrează pe bază de contract nu vor mai fi nevoiți să vină la muncă cu mâncare de acasă, așa cum o fac în prezent, a precizat ministrul Apărării Anatolie Nosatîi pentru Jurnal TV.

Potrivit ministrului, începând cu luna aprilie, aceștia vor fi asigurați cu hrană caldă la prânz. Iar cei care sunt în serviciu 24 din 24 vor fi asigurați cu trei mese principale.

„Suntem în ultimele coordonări, începând cu luna aprilie, aceasta situație va fi depășită. Militarii prin contract vor fi asigurați cu hrană caldă în timpul prânzului, iar cei care sunt în serviciul 24/24 vor fi asigurați pe parcursul serviciului. Importanța domeniului de apărare permanent era lăsat pe ultima prioritate, iar acum, trebuie să întoarcem aceste beneficii”, a spus Anatolie Nosatîi.

Anatolie Nosatîi a mai declarat că din păcate, profesia de militar nu este ceva ce-ar încuraja un număr mare de doritori să vină în serviciul militar din cauza salariilor mici și lipsa de pachete sociale favorabile pentru militari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"