NordNews
Avem ce spune

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene: Niciun moldovean din Italia nu a fost infectat cu coronavirus

Niciun moldovean care se află în Italia nu a fost infectat cu coronavirus. Despre aceasta se arată într-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, în contextul creşterii numărului de cazuri de infecţii cu coronavirus în Italia.
„Până în prezent, nu s-au primit notificări din partea acestora cu privire la existenţa vreunui cetăţean al Republicii Moldova printre persoanele infectate şi nu au fost primite nici solicitări de asistenţă consulară din partea cetăţenilor moldoveni”, se menționează în comunicat.
În prezent, Ambasada Republicii Moldova la Roma, împreună cu Consulatul General de la Milano şi Consulatul de la Padova, se află în legătură constantă cu autorităţile italiene cu atribuţii în gestionarea situaţiei privind coronavirusul.
MAEIE reiterează că cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă pe teritoriul Italiei pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon de urgenţă ale Ambasadei Republicii Moldova la Roma: +39 3294421091; Consulatul General de la Milano +39 3206108989 şi Consulatul din Padova +39 3805905331, precum şi la Centrul de Apel al MAEIE  0 80 090990 (apeluri din Republica Moldova) sau +373 22 788722 (apeluri din străinătate).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata