NordNews
Avem ce spune

Ministerul Apărării din Republica Moldova anchetează un furt din echipamentul militar al instituției

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a pornit o anchetă privind furtul din echipamentul militar al instituției. De asemenea, poliția a deschis un dosar penal în acest caz, scrie digi24.ro.

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a venit cu precizări după ce în spațiul public au apărut mai multe informații precum că au fost furat echipamentul militar al ministerului. Instituția precizează că a fost pornită „o cercetare administrativă de către reprezentanții Comenduirii militare a Armatei Naționale”.

„Toate materialele acumulate au fost transmise la Inspectoratul de Poliție Buiucani, care a intentat o cauză penală pe acest caz pe faptul comiterii infracțiunii cu referire la sustragerea patrimoniului militar. Totodată, informăm că neajunsurile au fost depistate în timpul procesului de primire-predare a funcției de comandant de unitate. Despre acest caz a fost sesizată Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Buiucani”, mai arată Ministerul Apărării, conform sursei citate.

Ministerul informează că în prezent se întreprind toate măsurile necesare pentru a fi stabilite circumstanțele furtului și cine se face vinovat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"