NordNews
Avem ce spune

Ministerul Educației lansează un concurs de artă pentru tineri

În contextul marcării Săptămânii de luptă împotriva traficului de ființe umane, 18-25 octombrie 2019, Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării lansează Concursul de artă cu genericul „Tinerii împotriva traficului de ființe umane”, ediția 2020. 

Concursul are drept scop sensibilizarea tinerilor și a întregii societăți în fața riscurilor și consecințelor traficului de ființe umane.

Criterii de participare: La concurs se pot înscrie tineri cu vârsta cuprinsă între 14–35 ani, cu 1-3 lucrări (fotografii sau picturi). Lucrările înaintate la concurs trebuie să reflecte opiniile și sugestiile tinerilor privind susținerea și incluziunea socială a victimelor traficului de ființe umane, abilitarea acestora pentru o viață independentă, să redea mesaje pozitive, care să simbolizeze integrarea victimelor traficului de ființe umane în societate. Informația despre autor/lucrare trebuie să fie completată pe reversul lucrării. Dosarele urmează a fi depuse până la data de 15 octombrie 2020 și vor conține obligatoriu: 

Fondul de premiere: 

  • Premiul I   – 3 000 lei
  • Premiul II  – 2 000 lei
  • Premiul III – 1 500 lei

Dosarul poate fi depus la sediul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, MD-2033, mun. Chișinău, Piața Marii Adunări Naționale 1, cutia poștală de la etajul 1, intrarea din str. G. Bănulescu – Bodoni.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"