NordNews
Avem ce spune

Ministra sănătății, Ala Nimerenco, ținta unei campanii de amenințare

Ministra sănătății, Ala Nemerenco a devenit ținta unui atac din partea mai multor persoane nemulțumite de măsurile impuse de autorități. Șeful MS anunță că a decis să renunțe la numărul de contact pe care îl deținea din anul 2001. 

Numărul meu de telefon mobil îl aveam de prin 2001. Îl cunoștea o țară-ntreagă. Îl aveau prietenii, cunoscuții și chiar străinii. Acest număr a salvat multe vieți. Și voi știți la ce mă refer, deoarece acestea erau viețile celor dragi vouă. Așa și conviețuiam – eu și numărul meu vechi și veșnic. Niciodată nimeni nu mi-a scris vreun mesaj scârbos, niciodată. În schimb mi-au scris mii și mii de oameni despre problemele lor. Am răspuns fiecăruia. Am ajutat cum am putut. Acum vă anunț că acest număr nu mai există. Mi-a făcut un “bine” o colonie de saprofite. Dar chiar mi-a făcut, căci demult vroiam să schimb numărul, da-mi era lene să intervin în toată informația legată de el”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Ministra a menționat că și-a schimbat și telefonul, pe care nu a mai instalat aplicații, precum Facebook sau Messenger.

Ca rezultat am avut parte de doua zile liniștite. Și așa va fi în continuare. Deoarece este tare-tare mult de făcut în sistemul de sănătate! Multumesc întâmplărilor întâmplătoare care nu-s nici bune și nici rele, dar ne schimbă viața. Adio, număr norocos!”, a conchis ea.

Amintim că, anterior, Ala Nemerenco a anunțat că a primit mesaje de amenințare la telefon, după ce numărul ei a fost plasat în mod public: „Unii încearcă să ne demoralizeze. Am primit diverse mesaje și apeluri, am primit mesaje de amenințare”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"