NordNews
Avem ce spune

Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, nu mai vine azi în Parlament

Secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu, a informat deputații că ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, nu va putea veni astăzi pentru a informa deputații despre detașarea contingentului de 75 de militari la parada de la Moscova în timp ce Rusia se clasează pe locul 3 în lume după numărul de persoane infectate cu COVID-19. Potrivit lui, la moment, Pînzari se află în nordul R.Moldova, scrie deschide.md 

Secretariatul a contactat Ministerul Apărării pentru a invita pe domnul ministru în sala de plen, însă am fost informați că domnia sa este la nordul republicii, într-o unitate militară, deoarece sunt anumite probleme acolo. Cu scuzele de rigoare, promite să revină la următoarea invitație”, a declarat el.

Informația respectivă nu i-a fost pe plac opoziției.

A fost un vot în Parlament. Dacă domnul ministru a plecat dimineața, până a exista acest vot, este o chestiune. Dar, dacă cumva noi vom afla că dumnealui a plecat după ce a aflat că noi am votat chemarea, va fi o chestiune foarte gravă. Este o chestiune de lipsă de respect total față de Parlament și va trebui să vedem ce facem”, a menționat deputatul PAS, Sergiu Litvinenco.

Știrea se actualizează!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"