NordNews
Avem ce spune

Ministrul de Externe s-a adresat cetățenilor Republicii Moldova care votează în diasporă

Întreaga echipă a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, dar şi diplomaţii noştri din cadrul ambasadelor şi consulatelor care muncesc asiduu alături de membrii diasporei la buna desfăşurare a scrutinului prezidenţial în străinătate urmăresc cu mult respect mobilizarea fără precedent de care aţi dat dovadă., a scris ministrul de Externe, Oleg Ţulea, scrie tvrmoldova.md. 

„Concomitent, aglomeraţiile de cetăţeni în apropierea secţiilor de votare au generat multiple sesizări ale organelor de control a ordinii publice din mai multe state, care indică neconformarea la cerinţele impuse în context epidemiologic. Fac acest apel la solidaritate întru aprecierea bunăvoinţei autorităţilor ţările străine care au permis realizarea dreptului dumneavoastră electoral în pofida provocărilor pandemiei COVID-19 cu care se confruntă acestea. Astfel, în procesul de votare, vă rog pe fiecare dintre dumneavoastră să urmăriţi respectarea cu stricteţe a normelor de conduită sanitară în vigoare din statele de reşedinţă”, a scris Oleg Ţulea.
Vă asigur că toţi funcţionarii electorali, colegii mei diplomaţi, colegii dumneavoastră din diasporă, îşi doresc acelaşi lucru – ca să vă realizaţi dreptul constituţional şi să votaţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"