NordNews
Avem ce spune

Ministrul român al Finanțelor Publice, Florin Cîțu: Am avut o întrevedere excelentă cu Andrei Năstase

Ministrul român al Finanțelor Publice, Florin Cîţu a anunțat că a avut o întrevedere excelentă cu preşedintele Partidului Platforma Dreptate și Adevăr din Republica Moldova, Andrei Năstase, în cadrul căreia au discutat despre soluțiile de finanțare de pe piețele internaționale, lansarea obligațiunilor municipale pentru orașele din RM, după modelul implementat în România și reducerea semnificativa a timpilor de așteptare în vamă.

Andrei Năstase a convenit cu ministrul Cîțu asupra instituirii unor grupuri de lucru la nivel ministerial pe fiecare sector, acestea fiind în directa responsabilitate a miniștrilor de resort.

În cadrul întrevederii a fost pusă în discuție și securizare mai buna a granițelor și combaterea eficientă a traficului ilicit. Florin Cîțu a subliniat că înlesnirea schimburilor comerciale între cei doi parteneri tradiționali trebuie sa se realizeze concomitent cu o securizare mai bună a granițelor și combaterea eficienta a traficului ilicit.

Înlesnirea schimburilor comerciale între cei doi parteneri tradiționali trebuie sa se realizeze concomitent cu o securizare mai buna a granițelor și combaterea eficienta a traficului ilicit.
Vor fi luate măsuri suplimentare pentru diminuarea drastică a contrabandei și fraudelor vamale, urmărind obiectivul de zero toleranță față de corupție, evaziune fiscală sau alte plăți ilicite în sistemul vamal și fiscal, a scris Cîțu, pe o rețea de socializare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"