NordNews
Avem ce spune

Minoră de 11 ani spulberată pe trecerea de pietoni de o ambulanță

O fetiță se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită de o ambulanță pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe strada Calea Ieșilor, intersecție cu str. Ostrovschi din municipiul Bălți. Informația a fost confirmată de Eugenia Molcianov, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți.

Este vorba despre o fetiță de 11 ani care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovită din plin de o ambulanță. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Bălți, unde s-a stabilit că automobilul de model Mercedez Sprinter ce aparține serviciului de urgență medicală, deplasându-se cu girofarul pornit, fără semnal sonor, a tamponat minora. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 54 de ani, originar din municipiul Bălți.
Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Spitalului Clinic Municipal din Bălți, Mihaela Petrov, victima a fost transportată la spital în stare critică. Aceasta se află în secția de reanimare cu trautisme cranio-cerebrale severe.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata