NordNews
Avem ce spune

Mirosea a alcool, dar nu era „aghesmuit”. Vitalie Nogali dezminte acuzațiile jurnaliștilor  

 Portalul NordNews.md dezminte acuzațiile că Vitalie Nogali a venit băut la întîlnire cu agricultorii din Sîngerei, în data de 22 august, curent.

De fapt, de la dumnealui mirosea, cel mai probabil, a dezinfectant pe bază de alcool. Reporterii NordNews.md s-au înșelat, din cîte se vede, iar pe lîngă aceștia și cîteva persoane din conducerea raionului Sîngerei, care au semnalat și ei că de la reprezentantul Guvernului în teritoriu mirosea a tărie.

În contextul pandemiei de COVID-19, șeful oficiului teritorial la Cancelariei de Stat este obligat să respecte prevederile impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. La întîlnirea cu agricultorii din Sîngerei, el a purtat mască, mănuși și, în repetate rînduri, și-a dezinfectat mîinile cu soluție pe bază de alcool, soluție care s-ar face vinovată de miros. În plus, fiind la volan, el nu putea să consume băuturi spirtoase.  

Săptămîna trecută, la Bălți, un medic de pe ambulanță care a venit să acorde ajutor unei femei însărcinate mirosea puternic a… dezinfectant pe bază de alcool.  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"