NordNews
Avem ce spune

Mister în cazul omorului de la Florești. Poliția încă nu a identificat victima

Identitatea cadavrului depistat în raionul Florești încă nu a fost stabilită. Oamenii legii solicită repetat ajutorul cetățenilor la identificarea unei femei, cadavrul căreia a fost găsit acum o lună, pe un câmp din localitatea Nicolaevca. Poliția admite că femeia ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă.

„Rugăm să verificați dacă sunt bine, rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise. Atrageți atenția asupra modelului cerceilor depistați, în caz că cunoașteți pe cineva care purta acest model”.

Oamenii legii au stabilit că victima ar fi o fată cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, cu înălțimea de aproximativ 1,65 m, cu corpolență slabă, cu mărimea piciorului aproximativ 35, cu păr vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții sunt toți naturali.

Totodată, în urma examinării cadavrului complet carbonizat, specialiștii au depistat mai multe fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie, dar și cercei din aur, proba 585.

Toți cei care ar putea cunoaște careva detalii despre crimă, sau despre victimă, sunt rugați să se adreseze la cel mai apropiat inspectorat de poliție sau să sune la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata