NordNews
Avem ce spune

Moarte învăluită de mister: O femeie, implicată în accidentul cu susținătorii PD-ului, și-a pierdut viața la o săptămână după impact

Tot mai multe semne de întrebare în cazul impactului celor două microbuze cu susținătorii PD-ului. Asta după ce, o femeie în vârstă de 46 de ani și-a pierdut viața la o săptămână după ce a fost implicată în accidentul din data de 21 octombrie, informează UNIMEA.
Potrivit directoarei Spitalului raional Comrat, Elena Novac, femeia a decedat la data de 27 octombrie.
„Femeia în vârstă de 46 de ani, a fost internată la spital, în jurul orelor 15:27, cu dureri abdomenale. La scurt timp aceasta s-a stins. Expertiza medico-legală urmează să stabilească cauza deceseului”, au declarat responsabilii spitalului.
În timp ce ofițerul de presă IGP, Mariana Bețivu, ne-a declarat faptul că victima nu a participat la mitingul PD de pe data 21 octombrie și nu a avut de suferit de pe urma accidentului, site-ul de știri nokta.md scrie că femeia ar fi fost internată la spital chiar în urma imapactului de duminică.
„În acea duminică femeia ar fi fost la o consultație medicală. Nu a avut de suferit de pe urma accidentului cu implicarea microbuzelor, în unul din care se afla. Ea a fost internată la spital la o săptămână după acel incident”, a menționat Bețivu.
De menționat că accidentul a avut loc la data de 21 octombrie în localitatea Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia, iar informațiile despre acest caz au apărut abia la data de 24 octombrie.
Drept urmare, 11 de persoane au fost duse la spitalul din Comrat cu diferite traumatisme. Printre victime s-ar afla și unul dintre deputații Adunării Naționale din Găgăuzia.
Unele surse susțin faptul că accidentul dat a fost ignorat de televiziunea publică și de GRT, un post public de televiziune al UTA Găgăuzia, menționând că această temă „a fost un subiect tabu” și le-a r fi fost interzis să fie reflectat.
Purtătorul de cuvânt al PD-ului, Vitalie Gămurari, a ținut să se abțină de la anumite comentarii în acest caz.
„Oamenii legii se ocupă de aceasta”, a menționat Gămurari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"