NordNews
Avem ce spune

Mobilizare maximă pentru fluidizarea traficului vamal în ajunul Paștelui Blajinilor

Angajații Serviciului Vamal continuă să activeze la capacitate maximă pentru a accelera traficul transfrontalier în ajunul Paștelui Blajinilor. O sporire a valorilor de trafic este așteptată pentru ziua de astăzi, îndeosebi,  pe sensul de intrare în țară.
Serviciul Vamal este pregătit pentru o eventuală creștere a fluxurilor, având dispuse o serie de măsuri pentru a reduce timpul de așteptare în vamă. Acestea se referă preponderent la suplinirea numărului de personal și a echipamentelor de verificare, utilizarea tuturor arterelor de control indiferent de sensul de traversare, precum și implicarea șefilor  posturilor vamale și a adjuncților acestora în actul de vămuire.
Pentru comoditatea persoanelor care intenționează să traverseze frontiera, Serviciul Vamal are instituit Centrul Unic de Apel (+373 22 574 111), unde acestea pot afla informații privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri sau pot face reclamații cu privire la eventuale abuzuri admise de către angajații instituției. De asemenea, pe pagina web a Serviciului Vamal, șoferii pot vedea în timp real traficul din cele mai tranzitate posturi, pentru a-și putea planifica ruta optimă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"