NordNews
Avem ce spune

Moldovean rămas fără permis auto după controlul de frontier

Un permis de conducere cu indici de falsificare care ar fi emis de autoritățile române a fost identificat astăzi de polițiștii de frontieră. Riscă să fie cercetat penal un conațional care s-a prezentat în punctul de trecere Costesti-Stânca pentru a i se autoriza intrarea în țară.
Puțin după miezul nopții la linia de control s-a apropiat un mijloc de transport de model Mercedes E220, la volanul căruia se afla un locuitor al orașului Bălți în vârstă de 28 de ani. Tânărul a prezentat actele necesare atât pentru autoturismul înmatriculat în Franța cât și cele de călătorie.
În repercursiunea controlului de frontieră s-a constatat că permisul de conducere eliberat de autoritațile din România avea semne vădite de falsificare. Audiat, conducătorul auto a comunicat că nu cunoaște despre cele depistate fără a oferi detalii, continuându-și călătoria în calitate de pasager.
Polițiștii de frontieră au întocmit proces verbal de constatare privind posedarea și uz de acte false. Documentul a fost transmis pentru efectuarea expertizei tehnico-științifică, iar moldoveanul riscă amendă penală conform art. 361, al. (1) al CP al RM.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"