NordNews
Avem ce spune

Moldoveanul acuzat în SUA că a participat la o fraudă de 530 de milioane dolari a fost arestat

Valerian Chiochiu de 28 de ani (posibil Ciociu) alias “Onassis,” “Flagler,” “Socrate,” “Eclessiastes”, membru al reţelei de criminalitate cibernetică Infraud, a fost arestat în California, SUA, şi va fi judecat de un complet de juraţi din Las Vegas, transmite tv8.md.

Potrivit Departamentului american de Justiție, Chiochiu a fost arestat în baza unui mandat eliberat de districtul USDC din Las Vegas, statul Nevada, şi se află în prezent în custodia serviciului US Marshal.
El va compărea în faţa unei instanţe din Las Vegas, alături de alţi peste 20 de membri ai grupării conduse de ucraineanul Svyatoslav Bondarenko şi rusul Serghei Medvedev.
Prima şedinţă (conferinţă) a avut loc pe 11 decembrie 2018, dar examinarea de către juraţi va începe în octombrie 2019.
Acuzația susține că inculpații au fost membri și asociați ai unei organizații criminale, denumită Infraud Organization, o întreprindere informatică bazată pe Internet, angajată în achiziționarea, vânzarea și difuzarea pe scară largă a identităților furate, compromiterea cardurilor de debit și de credit , informații personale de identificare, informații financiare și bancare, malware de calculator și alte contrabande.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"