NordNews
Avem ce spune

Moldovenii din Spania sunt sfătuiți să aibă în ziua alegerilor o scrisoare de confirmare

Ambasada Republicii Moldova în Spania le recomandă cetățenilor să dețină asupra lor o scrisoare de confirmare pe care să o poată prezenta polițistilor spanioli în cazul unor eventuale verificări. Recomandarea vine în contextul restricțiilor de circulație impuse de autoritățile spaniole în mai multe localități din Regatul Spaniei, scrie agora.md.

Astfel, pentru a asigura o deplasare fără impedimente spre una dintre secțiile de votare deschise la Madrid, Barcelona, Santander, Malaga și Valencia, pentru alegerile Președintelui Republicii Moldova din data de 1 noiembrie 2020, în cazul verificărilor din partea poliției spaniole, Ambasada recomandă prezentarea (în formă printată sau ca poză în telefon) a Scrisorii de confirmare de mai jos.

„Nu uitați să dispuneți și de un document de identitate al cetățeanului Republicii Moldova (pașaport/buletin). În cazul în care veți întâmpina careva dificultăți, rugăm contactarea imediată a Ambasadei Republicii Moldova din Madrid la numărul de urgență: +34664598545”, se mai arată în mesajul Ambasadei Republicii Moldova în Spania.

Menționăm că pe 1 noiembrie în Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale. În cursa electorală s-au înscris opt candidați. Este vorba de (în ordinea din buletin): Renato Usatîi (PN), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (candidat independent), Violeta Ivanov (p. Șor), Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (Blocul UNIREA).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"