NordNews
Avem ce spune

Natalia Gavriliță aduce condoleanțe familiilor celor decedați în accidentul de la Buiucani

În deschiderea ședinței Guvernului Republicii Moldova, din 3 noiembrie 2021, prim-ministra Natalia Gavriliță, a adus condoleanțe familiilor celor decedați în urma tragicului accident din sectorul Buiucani al capitalei care a avut loc în această dimineață. Aceștia erau angajați ai Cancelariei de Stat, scrie Realitatea. 

„În primul rând vreau să spun că ziua de azi a început cu noutăți triste. Doi dintre colegii noștri de la cancelarie au decedat într-un accident rutier și alții doi sunt la Spitalul de Urgență cu multiple traume. Vreau să îmi exprim condoleanțele noastre, ale tuturor, familiilor îndurerate și să spun că Guvernul va fi alături și va acorda un suport financiar familiilor care au avut de suferit în urma acestui accident”, a declarat Natalia Gavriliță.

Reamintim că tragicul accident s-a produs în această dimineață în jurul orei 06:30 la intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu. Potrivit poliției, o Skoda condusă de un bărbat de 63 de ani a intrat într-un pilon electric. Accidentul s-a soldat cu doi morți, iar alții doi pasageri sunt internați în Spitalul de Urgență din capitală.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata