NordNews
Avem ce spune

Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu moldovenii stabiliți în Belgia: ,,Îi așteptăm cu drag acasă!”

Premierul R. Moldova, Natalia Gavrilița, aflată într-o vizită de lucru la Bruxelles s-a întâlnit cu cetățenii moldoveni stabiliți în Belgia. Șefa Executivului a ascultat opiniile lor despre ultimele evoluții din R. Moldova, dar și le-a vorbit despre ce a făcut Cabinetul de miniștri pentru a depăși crizele la nivel național.  

,,Le-am mulțumit pentru solidaritatea de care dau dovadă, implicându-se în promovarea țării noastre. Știu că sunt cu gândul acasă, cu gândul la oamenii dragi și la problemele țării. Promisiunea pe care am făcut-o ține de avansarea noastră în procesul de integrare în UE. Mai avem multe de făcut, trebuie să depășim împreună multe probleme, care de 30 de ani rămân nerezolvate. Acum, avem toată deschiderea Uniunii Europene, trebuie să ne facem lecțiile de acasă, iar pentru asta avem nevoie de oameni care își iubesc țara și vor să pună umărul la bunăstarea ei.
Îi așteptăm cu drag acasă, pentru că o țară prosperă este rezultatul unei munci comune, pe care sper din tot sufletul să o facem”, a scris Natalia Gavrilița pe pagina sa de facebook.

Natalia Gavrilița se află la Bruxelles în aceste zile împreună cu o delegație de la Chișinău pentru a participa la cea de-a șapte reuniune a Consiliului de Asociere UE-R. Moldova, prima reuniune de acest fel după ce R. Moldova a devenit țară candidată la aderare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"