NordNews
Avem ce spune

Natalia Gavriliță va avea astăzi o vizită oficială la Bălți. Are planificate mai multe întrevederi

Prim-ministra țării, Natalia Gavrilița va avea astăzi o vizită de lucru în municipiul Bălți. Gavrilița va merge în Zona Economică Liberă unde își desfășoară activitatea mai multe companii cu capital străin.

Ulterior, prim ministra va merge la Centrul de Inovare și transfer tehnologic din curtea Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, pentru a vedea cum se desfășoară lucrările de construcție.

„Premierul Gavrilița se va deplasa apoi la Societatea pe Acțiuni „Incomlac” pentru a afla problemele pe care le confruntă producatorii de lactate în această perioadă. La finalul vizitei, Natalia Gavrilița va merge la S.A. „CET-Nord” pentru o discuție cu administrația întreprinderii care asigură cu energie termică locuitorii orașului Bălți”, se anunță în comunicat.

Amintim că o vizită de lucru similară, Gavrilița a avut și în luna octombrie atunci când a mers la Cantemir. Prim-ministra a vizitat Centrul Multifuncțional Pleșeni, instituție care oferă servicii sociale pentru copii și persoane în etate, o întreprindere specializată în morărit și panificație, gimnaziul „Mihai Eminescu” din Cantemir și Centrul de creație a copiilor.

De asemenea, Natalia Gavrilița s-a întâlnit cu primarii și conducerea raionului Cantemir și a participat la festivitatea de inaugurare a Stației de epurare a apelor uzate din orașul Cantemir.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"