NordNews
Avem ce spune

Natalia Morari demisionează de la postul de televiziune pe care l-a fondat!

Cofondatoarea TV8 și prezentatoarea emisiunii ,,Politica”, Natalia Morari, a declarat pe rețelele de socializare că demisionează din funcție. Asta pentru că Veaceaslav Platon este tatăl fiului Nataliei, pe nume Rem.

Acest lucru l-a a declarat chiar jurnalista : ,,Tata lui Rem este Veaceaslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de nici un fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”.

Prezentatoarea a  mai adăugat că a fost nevoită să facă această declarație din cauza șantajărilor  la adresa sa din partea SIS: ,, În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi. ”

Totodată, Natalia a mai susținut că a încercat astfel, să-și protejeze fiul: ,,Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende.”

Chiar dacă este una dintre fondatoarele televiziunii TV8, jurnalista a conchis cele spuse cu faptul că temporar își va suspenda activitatea sa în calitate de prezentatoare a emisiunii ,,Politica”, dar și nu va mai face parte din Consiliul de Administrație a Televiziunii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata