NordNews
Avem ce spune

Natalia Morari nu se dă bătută. Jurnalista deschide parantezele și îi face declarații de dragoste lui Veaceaslav Platon

Natalia Morari, fosta fondatoare a televiziunii TV8, nu se dă bătută. Jurnalista a venit cu noi detalii în legătură cu declarația televiziunii din care a fost înlăturată ilegal, precum spune ea, din Consiliul de Administrare a instituției mediatice. Totodată, jurnalista a mai declarat că administrația TV8 s-a folosit de starea psihologică inadecvată a acesteia când au impus-o să se retragă din lista fondatorilor televiziunii. În acest context, jurnalista a mai menționat că TV8 a comis mai multe ilegalități în legătură cu ea. 

„...în iulie din țară a fost nevoit să plece omul pe care îl iubesc, tatăl fiului meu. Am rămas cu un copil de doar trei luni în brațe cu o frică totală pentru viitorul lui, iar cei cu adevărat apropiați cunosc în detalii că am început să am stări de anxietate și atacuri de panică”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de facebook.

Jurnalista spune că va continua să-și apere drepturile pentru că TV8 a apărut grație ei și pentru că în primii ani a investit în televiziunea dată propriii bani.

În total Asociația Obștească „Media Alternativă” are 4 membri, tot ei fondatori (eu, Cristina Guțu, Igor Boțan și Mariana Rață), iar această hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a fost contestată în instanța de judecată inclusiv de Cristina Guțu.

Jurnalista se arată dezamăgită de faptul că unii colegi pe care i-a invitat în echipa  TV8, încearcă să își atribuie roluri importante în lansarea televiziunii, dar și să preia controlul în mod ilegal.

Rămân profund uimită să văd cum astăzi acești “colegi” își atribuie un rol deosebit în lansarea televiziunii și încearcă s-o preia prin înlăturarea mea ilegală, uitând cum anume eu i-am invitat în echipă și în televiziunea care deja exista (repet, fără ca ei să investească în ea, iar unii chiar fiind asigurați cu salariu pe timp ce eu, timp de aproape doi ani, am renunțat complet la orice remunerare).

Postarea integrală a jurnalistei Natalia Morari o puteți citi aici.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"