NordNews
Avem ce spune

News Alert | Cinci locuitori din Bălți au murit din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore

Coronavirusul a curmat cinci vieți la Bălți, în ultimele 24 de ore. Informația a fost confirmată pentru NordNews de Elena Tureac, șefa departamentului de boli infecțioase a Centrului de Sănătate Publică Bălți.

Este vorba despre trei bărbați și două femei. Persoanele decedate au vârsta cuprinsă între 35 și 71 de ani. 

Deces 81: Femeie de 68 ani. Internată la data de 25 septembrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 82: Femeie de 71 ani. Internată la data de 24 septembrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, infarct miocardic vechi.

Deces 83: Femeie de 54 de ani. Internată la data de 8 octombrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral.

Deces 84: Bărbat de 59 de ani.  Internat la data de 17 septembrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, osteohondroză generalizată.

Deces 85: Bărbat de 35 de ani. Internat la data de 8 octombrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

În prezent, la Bălţi au fost confirmate 2 585  de cazuri de COVID-19. Totodată, au fost înregistrate 85 de decese. Oraşul se află pe locul doi pe ţară după numărul de cazuri de coronavirus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata