NordNews
Avem ce spune

Neymar a sosit sâmbătă la cartierul general al "Selecao"

Neymar a sosit sâmbătă la bordul unui elicopter la centrul de antrenament al echipei naţionale de fotbal a Braziliei, în apropiere de Rio de Janeiro, pentru a debuta pregătirea pentru Copa America, competiţie pe care „Selecao” o va disputa pe teren propriu, relatează agerpres.ro.
Idoluluis exibiţionist, atacantul echipei Paris Saint-Germain a sosit la complexul de la Granja Comary din Teresopolis la bordul unui elicopter negru purtând iniţialele „NJR” (Neymar Junior).
Ceilalţi opt jucători sosiţi în zilele precedente au venit cu maşina.
Îmbrăcat în negru şi purtând o şapcă întoarsă invers, Neymar s-a oprit câteva momente pentru a saluta copiii care îl aşteptau la ieşirea din elicopter şi s-a precipitat într-un van alături de coechipierii săi către centrul de antrenament.
„Este multă presiune, dar când echipa noastră îşi găseşte ritmul, cu sprijinul suporterilor, suntem de neoprit”, a afirmat „Ney” într-un mesaj video difuzat de Confederaţia braziliană (CBF) pe reţelele de socializare.
Brazilia a început pregătirile cu un efectiv redus, doar opt jucători fiind prezenţi în primele trei zile.
Copa America va fi găzduită de Brazilia, între 14 iunie şi 7 iulie.
Brazilia, care nu a mai câştigat Copa America din 2007, va juca meciul de deschidere împotriva Boliviei, pe 14 iunie, la Sao Paulo. „Selecao” va întâlni apoi Venezuela pe 18, la Salvador, şi va reveni la Sao Paulo pentru ultimul său meci din grupă, cu Peru, pe 22.
Brazilia va juca două amicale înaintea competiţiei, cu Qatar, pe 5 iunie la Brasilia, şi cu Honduras, patru zile mai târziu, la Porto Alegre.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata