NordNews
Avem ce spune

Nichiforciuc a venit cu o reacție, după ce a fost atacat în centrul capitalei

Politicianul Eugeniu Nichiforciuc, care a fost atacat în centrul capitalei a menționat că situația dată este mai gravă decât în anii ’90 ai secolului trecut. Deputatul crede că incidentul ar avea legătură cu declarațiile pe care le-a făcut în cadrul emisiunii unei emisiuni televizate la care participase.

Ieri seara, ex-democratul Eugeniu Nichiforciuc a fost stropit cu un lichid verde, deocamdată necunoscut. La moment poliția investighează cazul pentru a stabili identitatea atacatorului.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris și mi-ați telefonat după ce am fost atacat, ieșind din sediul unei televiziuni unde am participat la o emisiune în cadrul căreia am spus lucruri ce i-au deranjat pe unii. Asta e – adevărul doare! Dar e grav dacă am ajuns să trăim timpuri când ești atacat numai pentru că spui adevărul, pentru că exprimi opinii libere. Dacă un deputat e atacat pentru exprimarea unor opinii libere, ce să mai vorbim despre alți oameni. E mai grav ca în anii 90 ai secolului trecut. Dar aceasta mă face și mai puternic, și mai determinat să merg înainte. Dreptatea va învinge! Fiți siguri de asta!”, se arată în postarea parlamentarului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata