NordNews
Avem ce spune

Nici deputatul PSRM, Vasile Bolea, nu este încrezut în corectitudinea alegerilor din această toamnă

Deputatul PSRM, Vasile Bolea nu este încrezut în corectitudinea alegerilor din această toamnă.  Întrebat de prezentatoarea emisiunii, Natalia Moraru dacă putem fi siguri că alegerile din acest an vor fi libere și corecte, deputatul a spus că nu știe, dar cel puțin așa crede.

Cred că da. Cred că da sau da?. Cred că da. Există observatori, există CEC vor organiza din acest scrutin electoral unul corect. Posibil vreau să plece la muncă, dar acum e pandemie și ei nu pot.

Totodată, Vasile Bolea a spus că declarațiile oamenilor din Ocnița, făcute în cadrul unei investigații de jurnaliștii tv8 pot fi false.

La cameră poate să vorbească cine și ce vrea, dar pentru mine contează părerea expertului, semnătura aparține persoanei.

În același timp, Sergiu Litvienco, a menționat că după o serie de investigații dispune de mai multe probe care dovedesc că semnăturile locuitorilor din Ocnița au fost colectate în mod fraudulos.

Sîrotean Daria, colectorul de date a fost în țară tot anul, jumătate din persoanele de pe listă nu s-au aflat în țară la momentul colectării. Cum e posibil asemenea lucru?

Deputatul PSRM a îndemnat oamenii care au semnat pe aceste foi să depună o cerere la procuratură.

1 Comentariu
  1. ALEXEI spune

    Boala „БЕРЁТ НА ПОНТ”!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata