NordNews
Avem ce spune

Nici PSRM nu va vota Guvernul Grosu

Liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat faptul că nici partidul socialiștilor nu va vota pentru Guvernul Grosu. 

„Socialiștii nu vor vota pentru candidatul Igor Grosu, pentru că PSRM și majoritatea parlamentară are deja înaintat un candidat real și competent, Vladimir Golovatiuc, nu unul fake, ca cel al Maiei Sandu. Domnul Golovatiuc este candidatul care întrunește toate condițiile politice și constituționale pentru a fi votat, el nu va putea fi dat la o parte prin șantaj, nici intern și nici extern. Deci, Golovatiuc este un candidat veritabil, gata să își asume împreună cu guvernul său toată răspunderea pentru a scoate țara din criză”, a punctat Igor Dodon.

Dodon o acuză pe Sandu că a înaintat un candidat fake.

„Igor Grosu este un candidat fake, așa cum a fost și candidatul zero Gavriliță. Amândoi sunt actori într-o farsă politică, sunt oameni folosiți cu cinism de președitele țării în experimentele sale politice. Maia Sandu a spus clar: vrea alegeri anticipate în pandemie”, a spus liderul PSRM. 

Socialiștii nu vor participa la ședința Parlamentului în momentul dezbaterii programului de guvernare al cabinetului de miniștri în frunte cu Igor Grosu.

„Nu putem vota acestă echipă care a anunțat că arde de nerăbdare să ajungă la Guvern și să decidă închiderea forțată a oamenilor în case și blocarea economiei. În capul lor este doar lockdown, nimic mai mult. Dacă șefa le-a spus că trebuie lockdown, ei ascultă orbește, vor închide țara, se vor închide și ei în Guvern și vor aștepta să treacă criza singură, pregătindu-se de anticipate”, a declarat Dodon.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata