NordNews
Avem ce spune

Nicolae Botgros se retrage din viața publică: „Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea”

Nicolae Botgros a rămas extrem de afectat de moartea soției sale. Recent, muzicianul a publicat pe pagina s-a de facebook o poză de la mormântul soției sale, Lidia Bejenaru-Botgros și a venit cu un mesaj în care a anunțat că se retrage de pe rețelele de socializare și se va dedica muzicii. 

Dragii mei prieteni.
Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.
Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.
Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.
Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți, a scris Nicolae Botgros.
Amintim că Lidia Bejenaru, interpreta de muzică populară din R. Moldova și soția dirijorului Nicolae Botgros, a decedat la vârsta de 68 de ani.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"