NordNews
Avem ce spune

Nicolae Grigorișin este candidatul Partidului Nostru la funcția de primar de Bălți

Primarul interimar al Municipiului Bălți, Nicolae Grigorișin, a fost propus în calitate de candidat  din partea Partidului Nostru la  funcția de primar a orașului, la alegerile locale din 20 mai curent.
Decizia a fost luată în cadrul adunării simpatizanților și membrilor formațiunii politice, care s-a desfășurat la Casa Municipală de Cultură, miercuri 11 aprilie. 
 
Comisia Electorală de Circumscripție a înregistrat deja doi candidați: Arina Spătaru din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și  Alexandru Usatîi din partea Partidului Socialiștilodin Republica Moldova.
Amintim că, în data de 15 februarie 2018, Consiliul Municipal din Bălți a acceptat cererea de demisie a lui Renato Usatîi, care era  până în acea zi  primar al orașului.
Fostul edil a plecat de la cârma primăriei după demisia viceprimarilor Igor Șeremet și Leonid Babii. Locul lor a fost ocupat de actualul primar interimar Nicolae Grigorișin și de Ghenadie Șmulischii, funcții pe care le vor exercita  până la 20 mai curent, când la Bălți vor fi organizate alegeri locale
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata