NordNews
Avem ce spune

Nicolai Grigorișin: „Doar împreună vom reuși să facem o transformare în Bălți”

Candidatul independent la funcția de primar de Bălți, Nicolai Grigorișin, a declarat că se bucură de susținerea locuitorilor orașului. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Grigorișin scrie că, ieri, s-a întâlnit cu mai mulți locuitori, care îi susțin candidatura și vor ca acesta să-și continue proiectele inițiate.

„Am început un proiect de reparație a drumurilor și trotuarelor. După mulți ani am demarat lucrări de renovare a drumurilor și în curțile blocurilor de locuit, acestea fiind prioritare pentru noi. Totodată, vom continua construcția terenurilor de sport, a sistemului de apeduct și canalizare, a terenurilor de joacă pentru copii, renovarea școlilor și grădinițelor”, a scris Nicolai Grogorișin.

Amintim că, la începutul acestei luni, Nicolai Grigorișin a anunțat că va candida independent la alegerile din 21 noiembrie. Pentru a intra în cursă, acesta a adunat peste 5000 de semnături din partea locuitorilor.

Nicolai Grigorișin a îndeplinit în ultimii ani funcția de primar și viceprimar de Bălți. Alesul poporului este omul de încredere al lui Renato Usatîi, fostul primar de Bălți care și-a dat demisia la începutul lunii septembrie. Atunci, Renato Usatîi a declarat că nimeni din echipa „Partidului Nostru” nu va candida la alegerile pentru funcția de primar de Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"