NordNews
Avem ce spune

Nisporeni: Un tânăr a murit pe loc, iar altul a ajuns la spital după ce au fost atacați cu un cuțit în noaptea de Crăciun

Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a fost înjunghiat, iar altul de 20 de ani a fost rănit la un braț în timpul unui conflict cu alte persoane. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 25 decembrie, într-o localitate din raionul Nisporeni, scrie replicamedia.md

Serviciul de Gardă al IP Nisporeni a fost alertat în noaptea de 25 decembrie n noaptea de 25 decembrie 2021, pentru a interveni într-o localitate din raionul Nisporeni, unde două persoane au fost traumate în urma unui conflict.

Angajații poliției care s-au deplasat la fața locului pentru a documenta cazul au stabilit că în seara cu pricina a avut loc un conflict, care a degenerat în bătaie.

În timpul altercațiilor, un tânar de 20 ani, locuitor al raionul Nisporeni, s-a ales cu o plagă în regiunea brațului stâng, iar un alt tânar de 21 ani, locuitor al raionului Nisporeni, a fost rănit în regiunea toracelui, în urma căreia a decedat.

La locul incidentului a fost solicitată intervenția Serviciului medical de urgență, care a constatat decesul tânărului de 21 ani și care l-a preluat pe celălalt tânăr la Spitalul raional Nisporeni, pentru îngrijiri medicale.

În prezent, polițiștii IP Nisporeni au pornit o investigație pentru a indentifica persoanele implicate în săvârșirea infracțiunii și pentru a stabili toate circumstanțele.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal în baza art.145 Cod penal – Omor intenționat.

Informația a fost confirmată de către ofițera superioară de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"