NordNews
Avem ce spune

Noapte de coșmar pentru o femeie din nordul țării. Trei hoți i-au pus perna pe față și cereau bani

Noapte de coșmar pentru o femeie din nordul țării, după ce în toiul nopții s-a trezit cu trei mascați în casă, care au început să o înăbușe cu perna și să ceară bani, scrie deschide.md.
Hoții au jefuit din casa victimei câteva zeci de mii de lei, apoi au legat ușa cu o sârmă și au dat bir cu fugiții. Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Dondușeni, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 76 de ani, iar hoții au sustras din casa bătrânei bani în sumă de peste 23 de mii de lei.

„Femeia a declarat polițiștilor că, trei persoane necunoscute, cu cagule pe cap, au intrat în casă în plină noapte, prin forțarea ușii cu un obiect metalic. Apoi, au început să o asfixieze cu o pernă și cereau de la ea bani, iar femeia le-a dat 400 de lei. Ulterior una din persoane a răscolit prim casă și au mai găsit a 22 000 lei și 50 de lire sterline, după care persoanele au smuls receptorul din telefon, au legat ușa cu o sârmă și au fugit de la fața locului”, a precizat Talpă.

Oamenii legii au inițiat un dosar penal pentru tâlhărie și interprind tote măsurile de rigoare pentru ai identifica și reține pe făptași.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"