Noapte de coșmar pentru o femeie din nordul țării. Trei hoți i-au pus perna pe față și cereau bani

Noapte de coșmar pentru o femeie din nordul țării, după ce în toiul nopții s-a trezit cu trei mascați în casă, care au început să o înăbușe cu perna și să ceară bani, scrie deschide.md.

Hoții au jefuit din casa victimei câteva zeci de mii de lei, apoi au legat ușa cu o sârmă și au dat bir cu fugiții. Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Dondușeni, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 76 de ani, iar hoții au sustras din casa bătrânei bani în sumă de peste 23 de mii de lei.

„Femeia a declarat polițiștilor că, trei persoane necunoscute, cu cagule pe cap, au intrat în casă în plină noapte, prin forțarea ușii cu un obiect metalic. Apoi, au început să o asfixieze cu o pernă și cereau de la ea bani, iar femeia le-a dat 400 de lei. Ulterior una din persoane a răscolit prim casă și au mai găsit a 22 000 lei și 50 de lire sterline, după care persoanele au smuls receptorul din telefon, au legat ușa cu o sârmă și au fugit de la fața locului”, a precizat Talpă.

Oamenii legii au inițiat un dosar penal pentru tâlhărie și interprind tote măsurile de rigoare pentru ai identifica și reține pe făptași.

leave a reply