NordNews
Avem ce spune

Noi detalii în cazul bărbatului ucis în bătaie, la Soroca. Sportivul a fost plasat în arest

Unul dintre cei doi tineri, care se fac vinovați de moartea lui Sergiu B, un bărbat de 40 de ani, um de afaceri din Soroca, au fost duși azi în fața magistraților de la Curtea de Apel Bălți. Instanța de judecată a decis să le fie schimbate măsurile de reprimare, după ce anterior magistrații de la Judecătoria Soroca i-au lăsat la libertate pentru că cei doi nu ar fi prezentat pericol pentru societate, scrie deschide.md

Solicitat telefonic, Sergiu Cebotari, șeful Procuratorii Soroca, a comunicat că magistrații au admis demersul procurorilor, iar pe numele tânărului care i-a aplicat lovuitura bărbatului au eliberat mandat de arest pentru 30 de zilei.

În cazul amicului său, care a fost implicat în conflict, dar care  nu a dat cu pumnul, judecătorii au emis o ordonanță de nepărăsire a țării.

Amintim că cei doi tineri de 22 și 23 de ani, unul dintre care un luptător de stil greco-roman, în noaptea de 4 noiembrie au intrat într-un conflict cu alte două persoane, de 29 și respectiv 40 de ani, după ce li s-ar fi părut că i-au orbit cu o lanternă.

Unul dintre cei doi i-a aplicat o lovitură cu pumnul bărbatului de 40 de ani, care a intrat în stare de inconștiență și a fost transporta la spital, unde, la o săptămână după incident, a murit.

Victima, Sergiu B. în vârstă de 40 ani,  era proprietarul unui autoservice din orașul Soroca, și a lăsat în urma sa un copil de aproximativ 3-4 anișor, o soție însărcinată, dar și doi părinți bolnavi pentru care Sergiu B. era unicul ajutor și unica sursă de existență.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata