NordNews
Avem ce spune

Noi locuri de muncă la Dondușeni

Noi locuri de muncă la Dondușeni. Un investitor își extinde afacerea în nordul țării și planifică să deschidă fabrici și în alte localități. Acesta este cea dea doua fabrică a „Molltex Grup”, prima fiind deschisă în luna mai la Bălți. Întreprinderea este o investiție de 35 milioane de lei și face parte din grupul român „Ostazar”, scrie tv8.md.

 
Noua întreprindere din orașul Dondușeni a fost construită în doar cinci luni. Astfel, de la data de 1 iulie activează circa 127 de angajați. În același timp, fabrica are o capacitate de 750 de locuri de muncă cu posibilitatea de extindere până la 1200. Articolele textile confecționate de către muncitori sunt exportate în România și în Uniunea Europeană.
 
Totodată, prim-ministrul Pavel Filip a vizitat fabrica și a menționat că o dificultate rămâne totuși a fi lipsa forței de muncă.
 
Suntem în situația când am creat suficient de multe locuri de muncă în Republica Moldova. Acum rămâne să găsim mai mulți oameni care au dorința să lucreze la aceste fabrici”.
 
„Oztasar” SRL a fost înființată în România, în anul 2000. Aceasta fiind în topul companiilor de profil, ce include patru fabrici în județele Prahova și Dâmbovița și un centru de design și logistică cu sediul în Marea Britanie. În ultimii ani, compania ocupă primul loc în România după volumul de exporturi.

1 Comentariu
  1. Iulian Burlacu spune

    Vreau de lucru

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata